tiistai 11. elokuuta 2015

Hello Sydney!

Kuvat Brisbanesta mun vikalta kaupunkipäivältä.

Voi mikä ihana lomaviikko mulla on takana! Luulen, että loma todella teki tehtävänsä, sillä vaikka sunnuntai-iltana olikin haikea jättää tutuiksi käyneet rentoilumaisemat taakse, olin silti valmis lähtemään ja tuntui kuin loma olisi kestänyt paljon kauemmin kuin vain viikon! Ehdin rentoutua ja nauttia sekä nähdä ja kokea kaikenlaista! Päälimmäisenä mulle jäi mieleen laitesukellus suurella valliriutalla (!!!!!!!!!!!!!!!!!!) ja kiireettömät ja oman mielen mukaan tehdyt aikataulut. Lomasta kuitenkin lisää vähän myöhemmin, sillä mun tarkoituksena oli tulla kertomaan, että tama tyttö on saapunut onnellisesti Sydneyyn! Musta on heti tuntunut tosi kotoisalta täällä! Perhe tuli hakemaan mua lentokentältä ja sen jälkeen mulle on näytetty paikkoja ja ajelutettu ympäriinsä, oon leikkinyt nukeilla (näiden nukkekodissa on hissi!!!), saanut vinon pinon tervetuliaispiirustuksia ja tarinoita tytöiltä, syönyt hyvin ja tutustunut perheeseen. Mulla on täällä ihana oma huone, jossa on niin kaunis tiiliseinä, josta oon superonnellinen haha! Tiiliseinä on ollut mun salainen haave aika kauan.

Tuntui epätodelliselta ja haikealta jättää kaikki tuttu taakse, mutta oon myös  aika innoissani mun uudesta kotikaupungista! Sydneyssä asuu yli 4 milj. ihmistä ja Australian suurimpana kaupunkina täällä riittää nähtävää ja koettavaa! Viime aikoina on tullut reissattua enemmän kuin itekään aattelin, joten odotan ja toivon, että voin asettua Sydneyn rajojen sisäpuolelle vähäksi aikaa. Sydneystä kun löytyy kuitenkin rantoja, miljoonakaupungin vilinää, kahviloita ja museoita, luonnonpuistoja ja puistoja ja maailman kuuluja nähtävyyksiä kuten Opera House ja Harbour Bridge.

Mun uuteen hostperheeseen kuuluvat siis vanhemmat, 4&8v tytöt ja koira. Perhe asuu Sydneyn pohjoispuolella 13km keskustasta ja 5km Manly Beachista, joka on yksi Sydneyn isoista rannoista. Mulla on käynyt todella hyvä tuuri sijaintien kannalta, sillä Brisbanessa asuin 4km keskustasta ja Sydneyn sijainti on myös hyvä! Ihan läheltä menee myös ilmainen bussi rannalle! Vanhempi tytöistä on päivisin koulussa ja nuorempi on tarhassa kahtena päivänä viikossa ja mun kanssa kotona kolmena päivänä. Pääsen siis viettämään paljon aikaa tyttöjen kanssa, mutta saan myös hieman omaa aikaa.

Nyt menen kiireellä nukkumaan, sillä huomenna mulla on tiedossa mm. uudessa ympäristössä ajamista!

Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti