sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Manly to Spit BridgeNähtiin myös tällanen auringonottaja matkan varrella, tai itseasiassa kaksi, mutta vain tästä kerkesin napata kuvan. Lisko tuntui ihan turvalliselta hyvän matkan päästä haha.

Tänään pääsin ruksimaan yhden kohdan superpitkältä to do -listaltani, kun suunnattiin au pair -porukan kanssa Manly to Spit Bridge scenic walkwaylle. 10km kävely mäkisessä maastossa, kuumuudessa ja täysauringossa kävi ihan urheilusta, mutta nautin uusiin ihmisiin tutustumisesta ja upeista maisemista. Vaikka nälkä, jano ja väsymys painoivat kävelyn jälkeen, mulla oli silti niin hyvä olo kävelyn jälkeen. Kyllä sitä taas huomaa, miten tärkeä osa liikunnalla on omassa olossa. Täällä kun ei ole ihan liikaa tullut sitä harrastettua. (Tällä hetkellä itse asiassa mietin, liitynkö paikalliseen luistelujengiin vai ostanko jäsenyyden läheiselle salille. Jos en halua vyöryä täältä Suomeen, täytyy ryhdustäytyä nyt...) 

Kävelyn jälkeen haettiin kahden suomalaisen tytön kanssa hakemassa lounassalaatit ja -wrapit orgaanisesta kahvilasta, mutta jottei homma menisi liian terveelliseksi napattiin jälkkäriksi myös muutamat irtokarkit Manlyn satamasta. Täällä irtokarkkeja ei saa jokaisesta supermarketista vaan ne ovat harvinaista (ja kallista, 35AUD/kg) herkkua.

Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti