keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Lenkillä hyvässä seurassa





Tänään tein jotain, mitä en ole tehnyt ihan liian pitkään aikaan. Kaivoin kaapin perältä juoksupaidan ja juoksutrikoot (tai no niitä trikoita ei tarvinnut kaivaa, sillä ne ovat aikalailla vakikäytössä täällä "työpäivinä" - mukavat kotona, puistossa ja rannalla. Vähän ehkä vaan välillä tuntee olevansa alipukeutunut tyttöjä koulusta hakiessa kaikkien hienosti puekutuneiden kotiäitien rinnalla...), pistin kunnon lenkkarit jalkaan ja otin Google Mapsin lisäksi Robinin, Haloo Helsingin ja Cheekin mukaan ulos. Annoin myös Isac Elliotille mahdollisuuden, mutta totesin, että suomenkielistä sen olla pitää. Pistin sitten lenkkaria toisen eteen ja yllätyin itsekin, kuinka pitkälle sitä omiin ajatuksiin ja suomalaisiin lyriikoihin uppoutuneena painelee. Yhtään kuvaa mulla ei ole lenkiltä, sillä olin liian laiska kaivamaan puhelintani olkavarsikotelostani ja säästelin puhelimeni lopuillaan olevaa akkua eksymisten varalle. Mun lenkkimaasto oli kuitenkin sopiva sekoitus kadun vartta ja metsäpolkuja. Liian syvälle metsään en polkuja uskaltanut seurata - käärmepelkoni piti siitä huolen. Vajaan tunnin lenkkini aikana auringonpaiste muuttui kauniin auringonlaskun kautta hämäräksi.

En tiedä, mistä sain innon juoksemiseen, lähestyvästä rantakaudesta, Manlyn Instagram-tilin kuvista, joissa ihmiset juoksevat rannalla kauniissa auringonnousussa (to do listalle! Ainakin se auringonnousu siis!), TimTamien hyvästä saatavuudesta vai luistelun uudelleen aloittamisesta, mutta huippua joka tapauksessa ja aion ottaa lenkit osaksi viikkorutiinejani ainakin siihen asti, kunnes tukahduttava kuumuus valtaa Sydneyn.

Hanna

Postauksen kuvat ovat keväisestä Sydneyn Royal Botanic Gardenista (yksi mun lempparipaikoista Sydneyssä!), eivätkä liity tekstiin millään tavalla, mutta ehkä se ei ole niin justiinsa... 

Sydney Royal Botanic Gardenissa on näitä kylttejä vähän joka puolella ja turistioppaalta kuulin, että nää on ihan oikeesti tarpeellisia, sillä puisto lukitaan yöksi ja ihmiset jäävät sisälle loukkuun, sillä puistosta on mm. huikeat näkymät Oopperatalolle ja Harbour Bridgelle. Viime viikon perjantaina koin tämän lukitsemisen sitten itse, kun olin koittamassa puistosta ulos 6.04pm ja puisto oli lukittu 6pm. Pieni paniikin poikanen iski, sillä mun piti olla toisella puolella kaupunkia puolen tunnin kuluttua. Onneksi (tämä samalla kaikille vinkkinä!) Oopperatalon vieressä olevasta prptista pääsee ulos, vaikkei sisälle pääsekään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti