perjantai 8. tammikuuta 2016

Holiday trip to Noosa
Biitsielämää, riippumatossa makoilua, kirjan lukemista, national parkissa kävelyä, parasta seuraa, naurua, nostalgiaa, ruotsalaisia reissaajia joka puolella, ruotsin kielen muistelua, hyviä säitä, herätyskellottomia aamuja, rentoilua, pinkki hostelli ja hyvää ruokaa.

Muuta ei tarvittukaan mun ja Sofian lomareissuun Queenslandin puolelle Noosaan. Noosa on aikalailla lomakylä, eikä sieltä kannata odottaa löytävänsä Oopperataloa tai Byron Bayn hipahtavaa rentoa tunnelmaa, mutta huolettomaan hengailuun ja rentoon lomailuun se on täydellinen pakopaikka. Paikassa on paljon ausseja (ja saksalaisten reissaajien sijasta ruotsalaisia matkaajia??) eivätkä kauniit rannat ole täynnä. Meillä sattui säiden kanssa tosi hyvä tuuri, sillä sekä Sydneyssä että Brisbanessa, jossa Sofia asustaa, satoi kaatamalla lähes koko meiän reissun ajan, mutta me saatiin nauttia auringosta.

Täydellinen loma ja tuntui niin nostalgiselta nähdä Brisbane monen kuukauden jälkeen ja istua lentokentällä samassa kirjakauppakahvilassa samassa pöydässä kuin viisi kuukautta sitten Sydneyyn muuttaessani.

Huomenna suunnataan Raphaelan kanssa puolestaan Australian pääkaupunkiin, Canberraan viikonloppureissulle!

Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti