keskiviikko 16. joulukuuta 2015

All good in Sydney


Loppuviikko viime viikolla oli tosi kiva. Torstaina näin Sydneyyn lomailemaan saapunutta Emmaa - käytiin ihanassa kahvilassa aamupalalla, vaellettiin ympäri Newtownia ja sain ruispuikuloita ja muita Suomijuttuja. Oi sitä tunnetta, kun haukkasin paahdettua ruispuikulaa, jonka päällä oli avocadoa, kananmunaa, suolaa ja pippuria!! Illalla italialainen Sara piti mulle ja Nadinelle italialaisen dinnerin luonaan. Sara oli kokkaillut muutamia erilaisia alkupaloja ja munakoisopastaa, nam!


Perjantaina kävin päivällä surffaamassa. Sää ja aallot olivat täydelliset. Harjoteltiin kääntymistä ja oikeesti huomasin jopa kehitystä omassa tekemisessäni. Illalla mentiin Ellin ja Haleyn kanssa Manlyyn joulutapahtumaan. Syötiin fish&chipsit ja frozen yoghurtit rannalla kesämekot päällä. Maisema oli uskomattoman kaunis ja oli ihana kuunnella joululauluja, vaikkakin englanniksi. Illan päätteeksi rannalla oli vielä ilotulitukset, jotka olivat kyllä ihan tosi hienot! Joulufiiliksestä ei ole kyllä tietoakaan, enkä voi käsittää, että joulu on ensi viikolla. Meillä on kuusi ollut kotona jo yli kuukauden ja viikonloppuna lahjatkin ilmestyivät kuusen alle. Kaupoissa soi joululaulut ja joka puolella on jouluvalot, mutta joulu ei vain iskostu mun tajuntaan... Lauantaina pääsin turisteilemaan Sydneyn keskustaan koko päiväksi itärannikkoa alas tulleiden Essin ja Johannan kanssa. Käytiin Glebessä markkinoilla ja kahvilla, muutamassa puistossa, pannareilla Pancakes on the rocksissa ja ihailtiin Sydneyn maamerkkejä joka suunnasta. Oli ihan tosi hauska päivä ja oli ihana saada kavereita kotisuomesta tänne, tai no Johannaa en tuntenut entuudestaan, mutta eipä se menoa haitannut tippaakaan.

Sunnuntaina starttasin sitten auton ja ajettiin Essin ja Johannan kanssa Blue Mountainseille vajaan parin tunnin päähän. Käytiin ihailemassa Three Sisters -kivimuodostelmaa, käveleskelemässä siinä ympäristössä ja tehtiin kävelyretki Wentworth Fallseille. Ai että mitkä maisemat!! Takastullessa pysähyttiin vielä Ikeaan syömään ja ostamaan muutamat irttarit ja glögit. Blue Mountainseista kuitenkin lisää omassa postauksessa.

Kivaa loppuviikkoa!! Täällä alkoi kuuden viikon school holidayt nyt, joten munkin päivittäinen aikataulu muuttuu vanhemman tytön ollessa myös kotona.

Hanna

Ps. Loppuun vielä kuva mun, Ellin ja Sinin Itsenäisyyspäiväillalta. Joulutarina, pimeä ilta, glögiä, skumppaa, hyvää seuraa, salmiakkeja, Fazerin sinistä, Annas-pipareita ja itsetehtyjä pipareita ja joulutorttuja. Hetken sitä melkein kuvitteli olevansa Suomessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti