keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Surfers Paradise & Color Run


Heippa taas! Viime viikonloppuna lähettiin ison au pair -porukan kanssa Gold Coastille. Päämääränä meillä oli sunnuntaina Gold Coastilla juostava Color Run, mutta koska juoksu alkoi tosi aikasin ja osa meistä (minä mukaan lukien!!) ei ollut koskaan käynyt maailman kuululla rannalla, päätettiin lähteä matkaan jo lauantaiaamuna.

Huonoista sääennusteista huolimatta sää oli tosi hyvä varsinkin lauantaina! Aurinko paistoi lähes pilvettömältä taivaalta ja t-paidassa ja ohuissa housuissa tarkeni tosi hyvin eikä edes yöllä ollut kylmä ulkona tai sisällä! Aika hyvin siis! Tällä hetkellä säätiedotuksissa luvataan lähelle nollaa öisin...

Lauantai vietettiin Surfers Paradisella rannalla ja keskustassa pyörien. Rannan kuuluisuuden huomasi muihin vierailemiini rantoihin verrattuna, sillä jopa näin talvella ihmiset ottivat aurinkoa, uivat ja surffasivat. Voin vaan kuvitella, kuinka täyteen ahdettu toi paikka on kesällä... Muhun Gold Coast ei tehnyt mitään lähtemätöntä vaikutusta. Oli hienoa nähdä paikka, mutta yksi kerta riitti mulle mainiosti. Olihan ranta pitkä ja upea, mutta paikka on todella turistirysä, joten kaupungista puuttui oma fiilis.

Sunnuntaina lyhyiden yöunien jälkeen suunnattiin Color Runiin. En oo koskaan juossut Color Runia aiemmin, joten mulla oli aika korkeet odotukset kaiken hypetyksen takia. Paikalla oli paljon ihmisiä ja musta oli koomista, miten junat oli täynnä valkoisiin paitoihin ja tyllihameisiin pukeutuneita juoksijoita. Color Run oli musta kiva kokemus, mutta itse juoksu ei ihan lunastanut odotuksia. Sen sijaan alkulämmittely ja afterparty juoksun jälkeen olivat huiput! Hauskaa oli kuitenkin ja tuolla oli hyvä tunnelma ja henki läpi tapahtuman! (ja mulla on vieläkin liilaa väriä päässä...)

Hyvää nimpparia Ollille ja kivaa loppuviikkoa teille kaikille!!

Hanna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti